A barbecue szósz az egyik legfontosabb kiegészítője a grillezett és füstölt ételeknek. Egy jó BBQ szósz nemcsak kiemeli a húsok ízét, hanem egyedi...
Hogyan grillezz zöldségeket? – tippek és trükkök a tökéletes eredményért
A grillezett zöldségek nemcsak finomak, hanem egészségesek is, és remek alternatívát kínálnak a húsételek mellé vagy akár önálló fogásként is....
New York-i pastrami szendvics – így készítsd el otthon!
A New York-i pastrami szendvics igazi klasszikus, amely az amerikai delik és street food világának egyik legismertebb fogása. Fűszeres, szaftos...
Porchetta: az olasz császárhús, amit imádnak a grillrajongók
A porchetta az olasz konyha egyik legnagyszerűbb fogása, amelyet a grill- és barbecue-kedvelők világszerte imádnak. Ez a fűszeres, ropogós bőrű,...
Öntöttvas edények: minden, amit tudni érdemes
Az öntöttvas edények régóta népszerűek a konyhában és a szabadtéri főzésben egyaránt. Tartósságuk, kiváló hőelosztásuk és sokoldalúságuk miatt a...
Hogyan készíts tökéletes pulled porkot?
A pulled pork, vagyis a tépett malac, az amerikai BBQ egyik legnépszerűbb fogása. Lassú sütéssel, fűszeres pácokkal és rengeteg türelemmel készül,...
Pisztáciás bejgli – az ünnepi asztal különlegessége
Ha csalódtál a bolti pisztáciás bejglikben, akkor ezt a recept pont neked szól! Szeretnél jobban sütni, mint amit a Lidl-ben kapni? Akkor hajrá,...
Bejgli fagyasztása, kalács és egyéb sütemények fagyasztása
Az ünnepi időszak mindig izgalmas és eseménydús, de gyakran jár nagy mennyiségű sütemény készítésével is. Ezek frissen tartása sokszor kihívás...
Karácsonyi italok: tippek az elkészítéshez
A karácsony nemcsak az ínycsiklandó ételekről és az ajándékozásról szól, hanem azokról a különleges italokról is, amelyek igazán téli hangulatot...
KÁVÉ
Fajták, típusok, termelők
területek
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta, fogyás, vitaminok